Specialist in multichannel customer service

1850 Contact Center wordt Contact4You

Groeiende vraag naar multichannel customer service onder een dak

Breukelen – 1 februari 2022 – 1850 Contact Center verandert haar naam naar Contact4You. De naamsverandering is onderdeel van de transformatie die het bedrijf voor de zomer van 2021 heeft ingezet, met als doel om opdrachtgevers op meer kanalen te kunnen ondersteunen bij reactief en proactief contact met klanten. De service portofolio is uitgebreid en geeft opdrachtgevers naast dienstverlening via de telefoon en e-mail ook de mogelijkheid verschillende digitale kanalen zoals whatsapp, chat en facebook Messenger te integreren in de contactmogelijkheden voor klanten. Jaarlijks helpt Contact4You meer dan 1 miljoen mensen verder in de customer journey.

Algemeen directeur Sandra Ursem: “Of je als consument nu belt, een site bezoekt, appt of via een social kanaal contact zoekt met een bedrijf. Je wilt er zeker van zijn dat je overal het goede antwoord kunt vinden op je vraag. Toch blijkt dit in de praktijk vaak lastig te organiseren voor ondernemingen. Klantcontact is meer dan eens verdeeld over verschillende teams en afdelingen. Contact4You geeft opdrachtgevers de mogelijkheid om alle kennis samen te brengen op een plek en hiermee vrijwel ieder gewenst kanaal te voorzien. Dit betekende voor ons als bedrijf ook een verschuiving van kanaalexpert naar een echte contactpartner voor onze opdrachtgevers.”

De transformatie en de uiteindelijke naamsverandering is het resultaat van vele gesprekken die Sandra Ursem en haar team sinds vorig voorjaar hebben gevoerd met consumenten en opdrachtgevers.

Contact4You verzorgt informatie- en service contact richting de klanten van een groot aantal opdrachtgevers. De service wordt geboden via zowel telefonische als digitale kanalen. Contact4You is onderdeel van de 1850 groep. De onderneming biedt ook portfolio onafhankelijke informatiediensten via veelgebruikte informatienummers “1850” en “1888”. De dienstverlening vindt plaatst vanuit het eigen klant contact center. Het hoofdkantoor van Contact4You is gevestigd in Breukelen.

Voor meer informatie:

Kantoor impressie

Recente blogs

We houden je (u)p- to -date

Maak kennis met
Contact4You

Wij hanteren het flexwerken, dus een combinatie in uren op kantoor en thuis. Kom gerust langs voor een rondleiding en kennismaking met het team. Het kantoor is makkelijk bereikbaar.
C4U_website banners_werkenbij_1_1024x1024