Specialist in multichannel customer service

Continu bereikbaar blijven voor alle klanten met vragen

Contact4You heeft haar naam gemaakt met snel en effectief informatie geven aan Nederlandse bellers. We werden bekend met het geven van nummerinformatie, maar we doen nog veel meer. We zetten onze ervaring al jaren in voor het helpen van bedrijven die gebeld worden met vragen.

Contact4You kan op korte termijn het beantwoorden van de telefoon voor uw organisatie overnemen. Professioneel en volledig in de tone of voice van uw organisatie. Ideaal voor als uw telefonisch vaak gebeld wordt of er tijdelijk minder mensen aanwezig zijn om de telefoon te beantwoorden.

We stellen samen met u een lijst met veelvoorkomende vragen op. Die vangen wij alvast voor u af. U ontvangt van ons per mail de gegevens van klanten met vragen die we niet direct konden beantwoorden, zodat u aan die vragen de juiste aandacht kunt geven. We kunnen deze bellers ook naar een medewerker van uw organisatie doorverbinden. Zo kunt u alle aandacht besteden aan ingewikkelde vragen. De rest nemen wij voor u uit handen.

Continu bereikbaar zijn met Contact4You

In veel gevallen kunnen we al binnen 24 uur de telefoondruk van uw organisatie oplossen. Van 08:00 tot 22:00 en 7 dagen per week standaard of in overleg 24/7. Zo bent u snel weer goed bereikbaar en kunnen alle klantenvragen, ook de moeilijke, snel beantwoord worden met persoonlijke aandacht voor de beller.

 

Kantoor impressie

Recente blogs

We houden je (u)p- to -date

Maak kennis met
Contact4You

Wij hanteren het flexwerken, dus een combinatie in uren op kantoor en thuis. Kom gerust langs voor een rondleiding en kennismaking met het team. Het kantoor is makkelijk bereikbaar.
C4U_website banners_werkenbij_1_1024x1024