Specialist in multichannel customer service
ISO 18295

KSF reikt ISO 18295 uit aan een trots Contact4You uit Breukelen

Sinds kort is Contact4You uit Breukelen één van de facilitaire contactcenters die gecertificeerd is voor de ISO 18295 voor klantcontact. KSF-directeur Roel Masselink reikte op 12 april het bijbehorende certificaat uit aan het trotse team van Contact4You.

Tool voor permanente verbetering klantenservice

“Het certificeringstraject heeft ons als organisatie en als team ontzettend veel gebracht”, zegt Naomi Verheij die binnen Contact4You de projectmanager voor de certificering was. “De belofte die we onze klanten, onze medewerkers en onze organisatie doen hebben via het certificeringstraject niet alleen inzichtelijk gemaakt, we hebben nu met de ISO-certificering ook een tool die ons helpt bij permanente verbetering en kwaliteitsbewaking.” Naomi Verheij beveelt ook andere organisaties het ISO-certificeringsproces van harte aan. “Maar zet je zelf niet onder druk en gun je voldoende tijd in het traject”, geeft ze daarbij nog als tip mee.

Trots op het team van Contact4You

Namens KSF en de certificerende instelling feliciteert Roel Masselink Naomi en haar team met het behalen van het ISO-18295-certificaat. “Het certificaat is zeer verdiend. Het behalen ervan is een belangrijke mijlpaal om te vieren in een permanent proces van kwaliteitsverbetering,” aldus de KSF-directeur. KSF is ervan overtuigd dat klantcontact en klantenservice belangrijke, onderscheidende succesfactoren zijn voor organisaties. “Ruimte houden voor en borgen van hoogwaardig, kwalitatief klantcontact daar gaat het om. Het ISO-certificaat is daarin een belangrijk middel. Wij zijn dan ook samen met het team van Contact4You trots op de geleverde prestatie.”

iso certificering facilitair contact center

Recente blogs

We houden je (u)p- to -date

Maak kennis met
Contact4You

Wij hanteren het flexwerken, dus een combinatie in uren op kantoor en thuis. Kom gerust langs voor een rondleiding en kennismaking met het team. Het kantoor is makkelijk bereikbaar.
C4U_website banners_werkenbij_1_1024x1024