Specialist in multichannel customer service
dienstverlening_hero

Klantenservice uitbesteden?

Contact4You is de specialist in multichannel customer service. Wij verzorgen de customer service aan de eindklant van onze opdrachtgevers. Via elk kanaal en in verschillende talen. Wij zijn ISO 18295 gecertificeerd.

Onze ondersteuning kan in verschillende vormen: wij kunnen uw klantcontact helemaal overnemen, uw overflow afhandelen wanneer uw eigen customer service het (te) druk heeft of wij bieden tijdelijke ondersteuning bij bijvoorbeeld campagnes.

klantenservice telefonie

Customer Service
telefonie

Telefonische bereikbaarheid is een belangrijk onderdeel van de customer journey. Een groot deel bepalend voor de tevredenheid van de eindklanten van onze opdrachtgevers. Ons team getrainde customer service specialisten staan de eindklanten graag te woord.

Customer Service
e-mail

E-mail is een onderdeel van de customer journey. De eindklant heeft een essentiële vraag. Deze vraag heeft mogelijk invloed op de aankoop. Onze specialisten helpen de eindklant verder om zijn of haar customer journey voort te zetten.

Klantenservice email
C4U_website banners_dienstverlening_webchat_1024x1024

Customer Service
webchat

Webchat is een onderdeel van de customer journey. Via een device wil de eindklant real-time een vraag kunnen stellen. Direct reageren is bepalend voor de tevredenheid van de eindklant en wij helpen de eindklant graag verder naar het beslissingsmoment.

Customer Service
social media

Social media is een onderdeel van de customer journey. Het meest gebruikte (social media)kanaal van de wereld. Een laagdrempeliger manier om met de eindklant in contact te staan en van dienst te kunnen zijn.

klantenservice social media

Reviews

Garden Interiors
Engel Muntz
Lees verder
Contact4You is een echte aanrader! Het bedrijf denkt met je mee en reageert altijd snel op kleine vragen of aanpassingen. We werken nu 3 jaar samen en hebben hoogstens 3 keer gehad dat we niet bereikbaar waren. Voor de rest zijn we altijd 365 dagen per jaar en 14 uur per dag bereikbaar geweest. Voor een bedrijf die goeie service wil leveren en altijd bereikbaar wil zijn met een korte wachttijd, dan is Contact4You de oplossing.
Garden Interiors
Rob
Lees verder
Contact4You heeft zeer professionele getrainde medewerkers (agenten) die staan voor ons bedrijf. En met gedegen productkennis direct handelen op de vragen van onze klanten. Mochten er misverstanden zijn worden deze gelijk opgelost. Voor ons de perfecte oplossing.
Regiomanager - Parkeerservice
Patrick Hijlaard
Lees verder
Ik wil de dienstverlening en de samenwerking met Contact4You omschrijven als “Hands On en pragmatisch”.
Previous
Next

Waarom

10+ JAAR ERVARING
365 dagen
MODERNE FACILITEITEN
MULTICHANNEL
KOPPELING SYSTEMEN
TRAININGSRUIMTE
ISO 18295

FAQ klantenservice uitbesteden

Ja, onze software dient gekoppeld te worden aan uw kanalen. Hierdoor kunnen wij alle inbound en outbound telefonie ontvangen en beantwoorden. Samen stellen we de briefing op en trainen we de specialisten om uniform uw richtlijnen te communiceren.

Het heeft onze voorkeur om onze systemen te koppelen. Hierdoor kunnen onze specialisten uw systemen bijwerken.  Informeer naar de mogelijkheden.

Ja, we kunnen in onze samenwerking altijd kanalen toevoegen aan de multichannel aanpak.

Dit doen we 365 dagen per jaar, van 08.00-22.00 uur, óók in het weekend. 24/7 is mogelijk in overleg.

Samen stemmen we af wat onze doelen zijn. Op basis van uw wensen en het inzicht dat wij samen willen verkrijgen stellen wij het rapport op en de frequentie. De rapportage geeft uw inzicht over de contactmomenten met de eindklant. In ons wekelijks contact is het rapport de basis van onze samenwerking. Het uitbouwen van de beste customer service voor uw bedrijf.

Onze aanpak

Stap 1

Onze specialisten doen de KANAAL-analyse. Met deze analyse brengen we in kaart hoe de klant met uw bedrijf in contact kan komen.

Stap 2

Onze specialisten maken graag kennis met uw bedrijf en koppeling met uw systemen. Wij stellen samen het plan van aanpak op en de training.

Stap 3

U krijgt toegang tot uw rapportage en onze kwaliteit meetmomenten. Zo heeft u altijd toegang tot de contactmomenten met uw bedrijf.

Waarom Contact4You

Contact4You home

Onze klanten

Maed for mini klantenservice
Maed for mini
MyPOS klantenservice
MyPOS
1850 nummerinformatie
1850
Parkeerservice
ParkeerService
Youvia klantenservice
Youvia
Garden interior klantenservice
Garden interiors
NIEUWS!
Vorige
Volgende