Specialist in multichannel customer service

Over Contact4You

Wij vanuit Contact4You zijn bevlogen. Wij willen het oprecht goed doen voor onze klant en voor de klant van onze klant. Wij zijn de specialist met persoonlijkheid. Wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en leggen de lat graag hoog voor onszelf.

Door dit te doen maken wij het verschil in de klantbeleving, daar is het ons om te doen. Wij zetten graag een stapje extra, zonder dat dit altijd financiële consequenties heeft.

C4U_website banners_Over ons_1_1024x1024
C4U_website banners_kennisbank_header_1920x1000

ISO gecertificeerd18295

Deze hoge kwaliteit van dienstverlening kunnen we waarborgen door onze passie voor mensen; onze klanten, partners en natuurlijk onze customer service specialisten. Onze teamleiders investeren continu in trainingen en persoonlijke begeleiding in het team zodat deze optimaal kunnen functioneren.

Kantoor impressie

Onze mensen

Niet verbazend dat we een eigen sterke cultuur hebben waarin zaken als authenticiteit, eigenaarschap en oprechte interesse sterk in verweven zijn. Juist deze cultuur zorgt voor hoge cijfers en daar houden we ook van. Data gedreven feedback aan onze opdrachtgevers is normaal en kan ook niet anders bij een callcenter wat uit een nummer is ontstaan.
Cultuur

Ons kantoor

Wij hanteren het flexwerken, dus een combinatie in uren op kantoor en thuis. Kom gerust langs voor een rondleiding en kennismaking met het team. Het kantoor is makkelijk bereikbaar.

Onze cultuur

Bij ons staat de medewerker centraal. Wij vinden het belangrijk dat je een goede werk en privé balans hebt.

Elke maand organiseren we standaard een teambuilding activiteit. Van een ontspanningsmassage tot een smoothiebar. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

C4U_website banners_home_4_onze cultuur_1024x1024
NIEUWS!
Vorige
Volgende