Specialist in multichannel customer service

Projecten

Onze opdrachtgevers

 

Reviews

Garden Interiors
Engel Muntz
Lees verder
Contact4You is een echte aanrader! Het bedrijf denkt met je mee en reageert altijd snel op kleine vragen of aanpassingen. We werken nu 3 jaar samen en hebben hoogstens 3 keer gehad dat we niet bereikbaar waren. Voor de rest zijn we altijd 365 dagen per jaar en 14 uur per dag bereikbaar geweest. Voor een bedrijf die goeie service wil leveren en altijd bereikbaar wil zijn met een korte wachttijd, dan is Contact4You de oplossing.
Garden Interiors
Rob
Lees verder
Contact4You heeft zeer professionele getrainde medewerkers (agenten) die staan voor ons bedrijf. En met gedegen productkennis direct handelen op de vragen van onze klanten. Mochten er misverstanden zijn worden deze gelijk opgelost. Voor ons de perfecte oplossing.
Regiomanager - Parkeerservice
Patrick Hijlaard
Lees verder
Ik wil de dienstverlening en de samenwerking met Contact4You omschrijven als “Hands On en pragmatisch”.
Previous
Next

Onze opdrachtgevers

Graag delen wij een greep over de samenwerking met onze opdrachtgevers. 

Onze aanpak

Stap 1

Onze specialisten doen de CONTACT-analyse. Met deze analyse brengen we in kaart hoe de klant met uw bedrijf in contact kan komen.

Stap 2

Onze specialisten maken graag kennis met uw bedrijf en koppelen we onze systemen. We stellen samen de plan van aanpak op en de training.

Stap 3

U krijgt toegang tot uw rapportage en onze kwaliteit meetmomenten. Zo heeft u altijd toegang tot de contactmomenten met uw bedrijf.

Waarom Contact4You

Omnichannel specialist
C4U_website banners_home_4_onze cultuur_1024x1024
contact4you_projecten