Specialist in multichannel customer service
Parkeerservice

Parkeerservice

Van overflow afhandeling naar een volwaardige partner in het klantcontact

Parkeerservice biedt naast de bestaande mogelijkheden extra bereikbaarheid voor parkeerfaciliteiten in gemeenten. Contact4You (destijds 1850 Contact Center) is gestart met het in behandeling nemen van de reguliere overflow in de customer service. De samenwerking is uitgegroeid tot een multichannel customer service  partner voor het klantcontact van ParkeerService.

”Ik wil de dienstverlening en de samenwerking met Contact4You omschrijven als Hands-On en pragmatisch, aldus regiomanager Patrick.”
Contact4You
Parkeerservice

“Bij een parkeerservice is grip houden op kosten extra belangrijk. De samenwerking met Contact4You maakt het mogelijk''.

Door de jaren heen is uitgebreide expertise opgebouwd in parkeermanagement, parkeerbeleid en uitvoering van parkeertaken. Coöperatie Parkeerservice is verantwoordelijk voor het parkeerbeheer van 13 verschillende gemeenten. De overflow maar ook alle telefonie na sluitingstijd van Parkeerservice komt binnen bij Contact4You. Het gaat hierbij om ongeveer 20.000 telefoontjes per jaar.

 

Parkeerservice

Waarom kiest ParkeerService voor outsourcing van de customer service?

  • Flexibiliteit – Er kan op korte termijn opgeschaald of afgeschaald worden per kanaal
  • Grip op kosten – Door de flexibiliteit die Contact4You biedt, heeft Parkeerservice veel grip op de kosten die gemaakt worden voor het afhandelen van klantcontact
  • Focus op kostenreductie – Contact4You is altijd bezig om klantcontact zo klantvriendelijk en efficiënt mogelijk af te handelen, waardoor de afhandeltijd zo laag mogelijk gehouden wordt. Daarmee worden ook de kosten zo laag mogelijk gehouden
  • Kwaliteit – Door ervaren customer service specialisten  worden klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord gestaan
  • Pro-activiteit – Contact4You denkt actief mee over het verbeteren van de dienstverlening van Parkeerservice. Daarnaast gaat Contact4You actief opzoek naar de informatie die bij de klant ontbreekt om zo de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen.
Parkeerservice
De samenwerking wordt binnenkort uitgebreid waarbij de customer service specialisten van Contact4You meer mogelijkheden hebben om de eindklanten van parkeerservice te helpen. Ook vernieuwen wij gezamenlijk de routering van eindklanten waardoor er binnenkort telefoongesprekken direct door Contact4You worden afgehandeld waardoor we afstappen van het overflow model. Inzet van alle kanalen is mogelijk: van telefonie en email tot chat en (Whatsapp) messenger, aldus Hidde – Business Developer.

Onze aanpak

Stap 1

Onze specialisten doen de KANAAL-analyse. Met deze analyse brengen we in kaart hoe de klant met uw bedrijf in contact kan komen.

Stap 2

Onze specialisten maken graag kennis met uw bedrijf en koppeling met uw systemen. Wij stellen samen het plan van aanpak op en de training.

Stap 3

U krijgt toegang tot uw rapportage en onze kwaliteit meetmomenten. Zo heeft u altijd toegang tot de contactmomenten met uw bedrijf.

Waarom Contact4You

Contact4You home
Kantoor