Specialist in multichannel customer service
Sligro klantenservice

Sligro

Contact4You multichannel partner voor Sligro

Sligro bedient de zakelijke klant, van de lokale ondernemer tot de grotere ketens. Een diversiteit aan vraagstukken en behoefte van customer service. Sligro wil een proactieve customer service bieden. De eindklant meer dan alleen een goede customer service bieden, maar een leverancier zijn met een proactieve samenwerking. Meedenken met de onderneming van de eindklant in de customer journey en te laten profiteren van gerelateerde aanbiedingen.

‘’Contact4You was al enkele jaren een uitstekende partner voor Heineken betreffende hun overflow, was actief betrokken bij het plan en stelde zich flexibel op. Daarmee een uitstekende partner om deze transitie mee door te voeren.’’
Sligro Contact4You
Naomi Verheij

Sligro Food Group

Sligro Food Group bestaat uit foodservicebedrijven in Nederland en België die met een totaalpakket food en aan food gerelateerde non food producten en diensten actief zijn in de groothandelsmarkt voor de etende en drinkende mens.

Sligro

Voor Sligro zijn we verantwoordelijk voor een aantal outbound campagnes. Hierbij benaderen we klanten met acties, activatiecampagnes en wijzigingen ten opzichte van klantprocessen. Deze samenwerking bestaat sinds 2018.

Onze aanpak

Stap 1

Onze specialisten doen de KANAAL-analyse. Met deze analyse brengen we in kaart hoe de klant met uw bedrijf in contact kan komen.

Stap 2

Onze specialisten maken graag kennis met uw bedrijf en koppeling met uw systemen. Wij stellen samen het plan van aanpak op en de training.

Stap 3

U krijgt toegang tot uw rapportage en onze kwaliteit meetmomenten. Zo heeft u altijd toegang tot de contactmomenten met uw bedrijf.

Waarom Contact4You

Contact4You home
Sligro bezorgservice
Sligro klantenservice