Specialist in multichannel customer service
Multichannel

Wat is multichannel?

Bent u ook op zoek naar een flexibele klantervaring? Wilt u klanten zelf laten kiezen met welk kanaal hij of zij in contact willen treden? Bij Contact4You bieden wij meerdere oplossingen aan om uw klant optimaal te bedienen. Zo kunnen wij uw klanten naast telefonisch te woord staan, ook via de mail, chat en social media bedienen. Biedt uw klanten de flexibiliteit om het kanaal te kiezen dat hen het beste uitkomt om een uitstekende klantervaring te beleven.

Klanten bepalen steeds meer wanneer en via welk kanaal de klanten contact met u zoeken, sterker nog: online contact gaat het winnen van de telefoon. Kan de klant uw organisatie alleen via een mailadres of een telefoonnummer bereiken en biedt uw beperkte openingstijden? Dan heeft de concurrent u al snel gevonden. Maar uw klantenservice zo inrichten dat u 7 dagen per week optimaal bereikbaar bent via ieder denkbaar kanaal, is een flinke uitdaging. Contact4You helpt u daarbij: onze customer service specialisten zijn 365 dagen per jaar, ook tijdens feestdagen, klaar om uw klant optimaal te bedienen.

Benieuwd hoe wij uw customer service kunnen ondersteunen of inrichten? Neem contact met ons op.

Kantoor impressie

Recente blogs

We houden je (u)p- to -date

Maak kennis met
Contact4You

Wij hanteren het flexwerken, dus een combinatie in uren op kantoor en thuis. Kom gerust langs voor een rondleiding en kennismaking met het team. Het kantoor is makkelijk bereikbaar.
C4U_website banners_werkenbij_1_1024x1024